За продажба По-голям от петстаен, Azeitao, Setúbal, Португалия, Rua Patrício Nunes N.º 1

За продажба - Cod. 38142

  • Типология: По-голям от петстаен
  • Област: 530 m²
  • Номер на стая: 7
  • Етаж: 3

Чудесна луксозна вила на известния винен регион (Azeitão) с фантастична слънчева експозиция (юг). Намира се само на 25 километра от Лисабон и близо до природния резерват Arrábida и красивите плажове.
С 3 етажа и 530 кв. М. Строителство (328 м2 обитаеми), на терен от 935 м2.
Сутерен с площ 179,60 м2, разпределени в гараж за 5/6 коли, хол с камина, тоалетна, складово помещение и техническо оборудване за басейн / градина.
Приземен етаж с площ от 135 м2, разделен на кухня с склад и перално помещение, офис, дневна и трапезария с камина и бар зона, тоалетна и килер.
Също така на партерно ниво има прекрасна градина с басейн и джакузи, отделен апартамент от къщата и две зони за барбекю.
На първия етаж (135 м2) има 3 апартамента и килер. Всички апартаменти разполагат с шкафове, а единият разполага с офис, а основният апартамент разполага с балкон с изглед към басейна.
Оборудван с централно отопление (дизел), централна аспирация, басейн за автоматично третиране, градинско автоматично напояване, автоматични врати, централна аларма, отвор за събиране на вода, предварително инсталиране на климатик.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB