За продажба Двустаен, Seixal, Setúbal, Португалия, Rua Dr. Jorge Munoz Cardozo, 1

За продажба - Cod. 40921

  • Типология: Двустаен
  • Област: 115 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 4

Тристаен апартамент, разположен на първа линия на река Тежу, пред Лисабон. Холът се отваря към голямата веранда с барбекю през големи плъзгащи се стъклени врати. Две спални, едната със самостоятелна баня и допълнителна баня. Голям балкон с 15м2, за да се възползвате максимално от вечерта с най-добрата гледка към Лисабон. Плаващи подове, лакирана дърводелска конструкция, двоен стъклопакет и електрически капаци; кухня, оборудвана с уреди на Bosch A +++. Градина и палуба с каскаден басейн със солена вода, палмово крило, овошки и ароматни лехи. Панорамна фитнес зала, клубна къща за детски партита, монументална зала с пазител. Видеонаблюдение, слънчеви панели за отопление на вода, климатизация, съхранение в мазето и паркинг с мощност за електрически превозни средства.
Разположен пред реката, в Seixal, с Лисабон на хоризонта, до Центъра за обучение и обучение Sport Lisboa e Benfica, РЕЧНИТЕ ТЕРАСИ в Quinta da Trindade са невероятна частна кооперация с лице към залива Seixal. Намира се на 5 минути от A2 Лисабон - Алгарве, както и от гарата и на 20 минути от Cais do Sodré чрез модерните катамарани Transtejo. Тук имате на разположение всички услуги като супермаркети, пазаруване, училища, аптеки, общинска камара, здравен център и др. ) и различни спортни и развлекателни ресурси.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB