За продажба Двустаен, Setúbal, Setúbal, Португалия, Rua Lazaro Losano

За продажба - Cod. 43245

  • Типология: Двустаен
  • Област: 98 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: R/Ch

Този апартамент с 2 спални и две бани е перфектното определение за комфорт и удобство. Едната от тях е оборудвана с душ, а другата предлага хидромасажна вана, създаваща идеална среда за релакс след дълъг ден.

Двата балкона разширяват пространството за отдих в апартамента, като единият от тях е защитен с навес, което ви позволява да се наслаждавате на откритото пространство независимо от времето. Двете спални са убежище на спокойствие и организация, и двете с вградени гардероби, които увеличават максимално пространството.

Приветливият вход приветства всеки, който влезе, водещ към напълно оборудвана кухня с шкафове от бук и функционален килер. Всекидневната, просторна и уютна, разполага с печка, която гарантира уютна атмосфера и приятна температура.

В допълнение към всички тези характеристики, този апартамент включва също асансьор, място за паркиране и складово помещение, което осигурява допълнително пространство за съхранение и удобството на частния паркинг.

Разположен на добро място, апартаментът има живописна гледка към замъка Палмела и тревисто поле, което приближава природата до вас. Спокойствието на района се допълва от близостта на основните удобства: търговският център Alegro, Continente, Mercadona, църквата и училището са на пешеходно разстояние, а болницата е близо.

Този апартамент не е просто място за живеене, това е дом, който обещава качество на живот и лекота в ежедневието. Това е уникална възможност за тези, които търсят спокойствие.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB