За продажба Къща, Azeitao, Setúbal, Португалия, Rua Família Bronze

За продажба - Cod. 42653

  • Типология: Къща
  • Област: 98 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 2

Къща с 4 стаи, с брутна площ от 226 м2 и полезна площ от 98 м2, разположена в Brejos de Azeitão.
Имотът е в отлично състояние и се състои от:
Етаж 0: кухня с мебели от бук, подова настилка от керамика и полуоборудван с котлони, фурна, аспиратор и бойлер; стая с 28 м2 с керамичен под и камина, врата за достъп до външното пространство; баня с прозорец и душ и коридор.
1-ви етаж: апартамент с дрешник, подова настилка керамика, баня с вана, слънчева стая с излаз към още една спалня; спалня с гардероб, подова настилка и тераса; стая с тента; баня с прозорец и душ.
Разполага също с 4 слънчеви панела ME 275 вата, централно отопление, климатик в целия имот, блиндирана врата, двоен стъклопакет, гараж за една кола, който може да постави още две коли отвън и много хубав вътрешен двор с барбекю.

По отношение на местоположението се намира в тих район, на 350 метра от Parque Infantil do Choilo Sul, на 1200 метра от Escola Básica Brejos do Clérigo, на 1800 метра от болница Nossa Senhora da Arrábida, на 1000 метра от доброволческата пожарна служба на Сетубал , както и търговия, ресторантьорство. С лесен достъп до A2 и A33, като по този начин е на 15 минути от град Лисабон.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB