За продажба Едностаен, Ferreira do Zêzere, Santarém, Португалия, Aldeamento das Varandas do Lago Lago Azul - Castanheira 2240-322 Ferreira do Zêzere

За продажба - Cod. 28226

  • Типология: Едностаен
  • Област: 150 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 5 floors

Апартаментите на езерото са разположени в географския център на Португалия, на красиво езеро, заобиколен от зашеметяващи планини и с диша дъха гледки 1 час от португалската столица Лисабон, и 2 часа от Порто, на Wine столица на Португалия.

В сърцето на Португалия с много туристически атракции в рамките на кратко разстояние, включително град Томар на тамплиерите рицари, Фатима религиозната столица, и Коимбра Града на Знанието, всички от тях по-малко от 45 минути разстояние.

Има 2 болници, училища, от начално до гимназия и един от най-големите и най-старите университети в Европа.

В апартамента с обща площ от около 150 кв. М, са напълно оборудвани с на място съоръжения като тенис кортове, сауна, Марина, Морски клуб, ресторант и бар, всичко е готово в Nature оформена Resort.

Ние ви даваме гарантиран годишен 5% възвръщаемост на инвестициите си за първите 5 години + 15 дни от употреба, включени в продължение на 4 Гости с изключение на месец август.

Започвайки цени от 200.000 €. Ако сте искали също така да се получи Golden Visa и гражданство от вас се изисква да купи два апартамента, с обща сума в размер на 400.000 €.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB