За продажба Къща, Ferreira do Zêzere, Santarém, Португалия, Bela Vista

За продажба - Cod. 40387

  • Типология: Къща
  • Област: 6560 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 2

Къща в Бела Виста, между Томар и Ферейра до Зезере
Самостоятелна къща с 247м2 застроена площ и се вмъква в земя с 6560м2 готова за живеене, има две врати за достъп във вътрешността на къщата.
къща се състои от:
5 спални
2 баня
кухня с камина
хол и трапезария
винена къща
колекция
таван
От задната страна на къщата има ферма с няколко овощни дървета и кладенец, красива гледка към околните полета
До Лаго Азул е само на около 10 минути. Това езеро е популярно за всички видове дейности за водни спортове. Езерото също е рай за дивата природа с много чиста вода и в близост до имота има няколко речни плажа, където можете да се отпуснете на слънце.
За историческото село Дорнес, гласувано едно от седемте чудеса на Португалия, което има голямо мистично натоварване, то е само на 10 минути с кола. Достъпът до магистралата е около 5 минути, откъдето можете да стигнете до летището в Лисабон за час и половина, въпреки че за това пътуване е възможно да използвате влака или автобуса.
Морското крайбрежие е около час и половина с кола, където има красиви плажове като Nazaré, идеални за любителите на сърфирането и други морски спортове.
Летището в Лисабон се обслужва от няколко нискотарифни авиокомпании, които извършват редовни полети между Португалия и Обединеното кралство и други европейски страни.
Добър за жилищен туризъм, бунгала могат да бъдат изградени върху земята, която има ..
Намира се в много тих район, с малко трафик и в центъра на страната. Намира се на около 4 км от A13, Dornes, Ferreira do Zêzere и Tomar на 10 km, На 15 км от Lago Azul, 140 km от Лисабон, 60 km от Coimbra, 30 km от Fátima, 40 km от Leiria, 75 km от Nazaré, 70 km Назаре и Фигейра да Фос КИМ

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB