За продажба Вила, Achete, Santarém, Португалия, Casais da Cabaça - Achete

За продажба - Cod. 38736

  • Типология: Вила
  • Област: 370 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 1

Отлична вила с 4 спални на 280 м2, състояща се от входно антре, дневна с 61м2, 4 спални с гардероби, 2 апартамента, кухня с 28м2 напълно оборудвана и социална тоалетна с 7м2.

Всички стаи (включително кухня и тоалетни) имат централно отопление. Главният апартамент разполага с директен достъп до басейна.

Салонът, с десен крак от около 6 метра до центъра, е разделен на 4 зони: трапезария, зона за телевизор, зона с камина и зона за игра и има камина с печка и печка. Три големи прозорци / врати осигуряват достъп до откритата зона, където можем да се насладим на грандиозния пейзаж на Рибатехо и на всички уединение и спокойствие на това място. Външната зона се състои от голям покрив с площ от 48 квадратни метра, който включва зона за барбекю с директен достъп до вътрешната кухня, където можете да се храните или просто да се отпуснете. Голям плувен басейн (15x6m) и градинска зона с езеро и обширна поляна, допълват открития кът за отдих на този малък рай.

Цялата зона извън вилата, включително градината, предлага нощно осветление.

Зелените площи (градина и морава) имат автоматично напояване, задвижвано от собствена вода от дупка, която също обслужва басейна.

Имотът, с площ от 6.000 м2, има около 70 овощни дръвчета и площ за отглеждане (зеленчукова градина), също с автоматично напояване и е изцяло ограден и контролиран от система за видеонаблюдение, състояща се от 7 стаи и инфрачервена система.

Има и гараж с място за две големи коли, затворени от две автоматични врати и колекция от около 25м2.

Елате и срещнете къщата на вашите мечти!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB