За продажба Ферма, Vila do Conde, Porto, Португалия, Rua da cabreira-Vila Chã (Mindelo)

За продажба - Cod. 40357

  • Типология: Ферма
  • Област: 850 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 3

Великолепна къща с четири ветрове, с открит басейн, барбекю, градина с овощни дървета и затворен гараж за 2 коли, върху парцел над 850м2, в много тих район на 15 минути пеша от плажа на Миндело или Вила ча ,
Петнадесет минути от летището в Порто и 20 минути от град Порто и 10 минути от Вила до Конде.
Къщата е разпределена на приземен етаж, мазе с голяма стая с естествена светлина, разделена на офис и мазе.
На приземния етаж веднага намираме приятна зала с много естествена светлина, трапезария и хол на две нива и камина, създавайки много уютна атмосфера, където можете да се насладите на гледка към градината с овощни дървета, столетен маслиново дърво и басейна, през високите двойни остъклени врати / прозорци с топлоизолация. Можем да имаме и баня, която да поддържа общата зона с атрактивен дизайн и напълно обзаведена и оборудвана кухня.

На първия етаж намираме частната зона, която се състои от три големи спални, всички с вградени гардероби и балкони, едната от които е апартамент, а друга баня за поддръжка на другите две спални, едната на приземния етаж, а другата за подкрепа. басейна.

Отвън, в допълнение към голямата и частна градина, имаме красива покрита тераса с анти-ултравиолетово остъкляване, басейн със светлини, които могат да се активират чрез bluetooth и да се обработват с физиологичен разтвор и барбекю.
Тази къща се откроява по няколко аспекта от дизайна си и качеството на различните облицовки. Има сияещи стени в цялата къща за топлина и по-малко вредни за здравето, централен вакуум и аларма.

В близост до няколко магазина и на 5 минути от най-известния магазин в северната част на страната, Vila do conde Porto Fashion outlet, където ще намерите магазините на признати марки на отлични цени.
Идеален за тези, които искат да инвестират в Португалия или да живеят по спокоен начин с качество на живот.

Чакаме ви, отбележете посещението си сега.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB