За продажба Къща с градина, Matosinhos, Porto, Португалия, Rua do Mosteiro

За продажба - Cod. 43678

  • Типология: Къща с градина
  • Област: 1200 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 2

Уникален имот с висок потенциал! Този имот може да бъде вашето убежище в града. Представете си, че живеете в стара мелница с реката пред прозореца! Достатъчно пространство, за да сбъднете всичките си мечти, независимо дали са басейн, зеленчукова градина, градина, овощна градина или гараж за няколко коли. Децата ще бъдат влюбени!
Ако имате бизнес, тук можете да имате своя бизнес у дома, благодарение на самостоятелното ползване за складова и промишлена дейност.
Ако просто мислите за бизнес, това може да е идеалното място за очарователен ресторант, тематичен бар или необичайно място за събития.
Както споменахме в началото, този имот има невероятен потенциал и със сигурност е добра инвестиция.

Състои се от 2 артикула, 2 независими предназначения в момента, с отлична достъпност. До манастира Leça do Balio и Parque das Varas, на 5 минути от VCI, на 3 минути от центъра на Maia и точно до кръстовището Via Norte-A4.

Зеленият коридор Leça и Parque das Varas осигуряват моменти на отдих и контакт с природата доста над средното за градска зона. Всеки, който дава приоритет на благосъстоянието, без да се налага да се отказва от ежедневието в града, със сигурност ще оцени този имот.
Не забравяйте да посетите! Очакваме Ви!

OGH, вашият партньор в придобиването на недвижими имоти! Професионализъм, прозрачност и пълна наличност са това, което ще се стремим да Ви предложим.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB