За продажба Ферма, Povoa do Varzim, Porto, Португалия, Porto

За продажба - Cod. 38597

  • Типология: Ферма
  • Област: 849 m²
  • Номер на стая: 13
  • Етаж: 3

Луксозната вила в Антас, благородната част на град Порто, с големи площи и състояща се от основната сграда Т4 и Къща за гости Т2, отговаря на всички необходими и фундаментални изисквания за тези, които ценят качеството, комфорта, благополучието, спокойствие и сигурност в сърцето на града.
Изцяло преустроена през 2001 г., това свойство на съвършенство представя уникални характеристики, които са в безупречно състояние на съхранение.
Разположен на Avenida dos Combatentes на Великата война, този имот с предни и задни градини и двоен стъклопакет във всички поделения е разделен на 2 сгради:
В основната сграда, на 4 етажа и 698,50 м2:

На нивото на пода, с дървени подове Macacaúba с дизайни от сатенено дърво, и тавани, измазани, влизаме в просторното антре, където наблюдаваме грандиозните ковани желязо и бронзови стълби за достъп до на последния етаж, с лице към голяма дневна с мраморна камина и където можем да гледаме телевизия, както и да чуваме звук, който излъчва в цялата къща, задвижван от система Bang & Olufsen, която обслужва цялата вила в всички помещения, голяма трапезария с вградени мебели и огромна модерна кухня с черни гранитни подове и стени, напълно оборудвана, с бимодална печка, 2 фурни, микровълнова печка и кафе машина, всичко MIELE и американския хладилник, с подкрепата на тоалетната.

На първия етаж имаме самостоятелна зона, също с дървени подове Macacaúba, с 4 апартамента, всички с леки вградени гардероби, всички със самостоятелни бани с тротоар и редки мраморни стени, с вани или хидромасажни кабини с Grohe и / или Stark, и отопление на кърпи. Той се отличава с основния апартамент от 60 квадратни метра с голям независим килер и приказна баня с етаж от дърво macacaúba и зелени мраморни стени на Donay, с отделен санитарен възел, разделен от матирано закалено стъкло.

На втория етаж (таванско помещение) има коридор с площ от около 100 м2 с дюшеме, с няколко естествени входа на естествена светлина, с електрически прозорци VELUX с датчик за влажност и поддръжка на фригори и микровълни, както и 1 wc.

В сутерена се намира, а след това и забавната зона на тази къща. Има голяма зала с площ от 193 квадратни метра с бели мраморни настилки, която също има бял мраморен бар, билярд, телевизионна зала и грандиозен закрит басейн / спа. вълнова система, сауна и резервни бани с настилка и стени, покрити с бял мрамор. Отличен е и панелът от плочки с 24м2 Mestre Júlio Resende, който украсява стената на басейна, както и повдигнат под, съставен от закалено стъкло / дърво / рига, което позволява покриването на басейна, като по този начин увеличава социалната област.

В къща за гости, на 2 етажа с обща площ 328 м2, която включва гараж за 4 коли и машинно отделение:

На приземния етаж са разположени пералня, складово помещение, гладачна стая, килер, традиционна дървена фурна, тоалетна и достъп до мазе, предназначено за склад с площ 23 м2.

На първия етаж от 160м2 има къща за гости, оборудвана кухня, сервизна тоалетна с под и стени, покрити с бял мрамор, дневна / трапезария с дървен под и 2 апартамента, в които етажът също е на дървени подове и съответните бани с бели мраморни подове и стени.

Цялата къща се обслужва от централно отопление (котелно ROCA), климатизация на 1-ви етаж и таванско помещение (чилър), индивидуално електрическо и / или централно управление на щорите, автоматична напоителна система, отопление на водата в басейна с независим котел ROCA, централна телефон, видеодомофон, електрическа врата и гараж с контроли, с помпа, която захранва плувния басейн и водата от пералнята, алармата с проникваща система, свързана с централната охрана, каменни и външни стъпала в масивен гранит, както и обща система Вътрешни решетки (на приземния етаж) и екстериор в ковано желязо и бронз, както и външна система за нощно осветление на цялата зона с прожектори, фиксирани в градината.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB