За продажба Ферма, PORTO, Porto, Португалия, Rua do Almada

За продажба - Cod. 37339

  • Типология: Ферма
  • Област: 706 m²
  • Номер на стая: 14
  • Етаж: 4

Руа до Алмада е улица, където живяха буржоазията и търговците на Порто, беше заповядано да бъдат извършени от онези, които по-късно му дадоха името "João de Almada e Melo", управител на оръжейните оръжия XVIII. Това е типичната местна буржоазна къща, която е възстановена, подкрепена от старите гранитни стени и закрепена с железни греди, изцяло рехабилитираната фасада, покрита с плочки, където след това бяха подложени и уважавани стоманобетонните плочи. типологията на стогодишната къща, която имаме сега, нова!

Това е къща на приземния етаж и още 3 етажа. На приземния етаж, с изглед към улицата, има магазин с 108 метра пермеминг от 2 отделения, витрина и врата, напълно независими от основната сграда.
На приземния етаж има коридор за достъп до входното антре, където има стълбището, асансьора и вратата, която дава достъп до техническите зони, пералня, диспенсер, пълна баня и зала със зенитна светлина, където може да има лазерно пространство или професионален, стълбищен достъп до вътрешния двор и лятна къща, която е на запад!

На първия етаж има стълбище с коридори, пълни със светли и висящи градини, които ни отвеждат към дневната, разположена на изток с красиви прозорци, защитени от масивни дървени врати и топло рекуператор, разполагаме със собствен санитарен възел и оборудвана кухня с трапезария с изглед и директен достъп до вътрешния двор, където можете да се храните в красивите летни вечери. Докато ходим на вътрешния двор имаме в горната част на същата малка лятна къща, където в мазето имаме бойлер, който се подава от палети и се съхранява за оборудване от вътрешния двор и градината. На 1-вия етаж има един напълно обзаведен апартамент с изглед към вътрешния двор и банята със зелени светлини, както и тоалетна, следваща общата стая с трапезария и напълно оборудвана кухня, всички с гледка и достъп до градината са напълно частни.
Върнете се в основната сграда на 2-ри и 3-ти етаж 4 апартамента с лесен достъп до хора с мобилни нужди, два на изток с големи прозорци и врати и две на запад с щедра балкони, откъдето можем да наблюдаваме градините на благородният Руа до Алмада, защитен от големи врати и автоматични алуминиеви капаци, по средата на стълбището, което разделя пролетните и западните зони с прозорци, които наслаждават на лунните нощи!
Ако сте либерален професионалист без съмнение възможност да комбинирате различните ситуации, без да се отказвате от комфорта, очарованието и толкова малко мобилност улесняват местоположението на къщата. Затворете и далеч от всичко по едно и също време!
График на посещение!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB