За продажба Ферма, Évora, Évora, Португалия, Garraia

За продажба - Cod. 34404

  • Типология: Ферма
  • Област: 840 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 1
  • 45.00

Луксозна вила със следи от влиянието на архитектурата на Mourish, разположена на 1 километър от Évora и 1/2 от Llisboa.

Манастирската ферма се състои от 4 учреждения. Централното тяло насърчава развитието на целия имот и се използва като основна къща, другата се състои от поддържаща кухня и зала за парти, другата се състои от традиционна къща T2 от Lilte Alentejo с цветен басейн и все още друга, предназначена за параклиса, също така един с влияние на мавритански архитектура.

Основната къща, с типология T4, има големи пространства, хармонично разпределени и с висококачествени покрития. На ниво партерно ниво има 4 спални, голям хол с двойно легло, трапезария, кухня, перално помещение, 1-ви етаж с игрална зала, мазе, предназначено за паркиране и други отделения. В мазето има цялото пространство на имплантиране на къщата.


Земята е с площ от 2,015 хектара и има около 840,00 м2 брутна площ, а качеството на външните съоръжения е необичайно високо и необичайно за този вид недвижим имот в района, като внимателното разпределение се състои от няколко пешеходни вериги, параклис, елементи дървета специално засадени и засадени за имота като цяло, издигнат басейн с римски мост, различни фонтани и зони за медитация.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Hall Templus
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB