За продажба Къща в стопанство, Montemor o Novo, Évora, Португалия, Montemor o Novo

За продажба - Cod. 34388

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 550 m²
  • Номер на стая: 8
  • Етаж: 1
  • Състояние на сграда: Good
  • 110.00

Quinta се намира в Nossa Senhora da Vila, Montemor-o-Novo, на 40 минути от Лисабон и на 15 минути от Евора.

Фермата се състои от ремонтирана селска сграда с площ 313 м2 и пристройки, поддържащи жилища и басейн, които съответстват на 552 м2 обща площ. Земята на гостоприемството има 100 000 м2 / 10 хектара.

Жилищната сграда запазва традиционния тип сграда Alentejo, построена върху най-високата част на имението, с привилегирован изглед към равнината и замъка Montemor-o-Novo.

Основната сграда се състои от кухня, перално помещение, трапезария, хол с 66 м2, 8 стаи, от които 4 апартамента и 4 стаи с по 2 санитарни възела.

В космоса има някои веранди, които ни канят да се наслаждаваме на пейзажа и спокойствието на мястото.

В допълнение към съществуващите сгради има и възможност за строеж на повече от 100 м2 строителство поради наличието на руини в имота.

В зоната на басейна има санитарна инсталация с душ, аранжоу пространство, пещ и барбекю, с веранда, създаваща още пространство за отдих и развлечение.

Има различни места с исторически или природен интерес в имението, като водна мина, резервоар, друга минна мрежа, която позволява доставянето на питейна вода в сградата като имот с голямо природно богатство.

Всяко пространство в сградата е декорирано и персонализирано по различен начин, всеки от които има очарование в пространството и ново откритие, блясък, съчетан с простота, спокойствие и спокойствие.

Сградата има жизнеспособност да използва селския туризъм. Стойността на имота включва всички мебели и оборудване, които могат да се видят на снимките

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Hall Templus
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB