За продажба Къща, Valongo, Porto, Португалия, Rua Padre jose Monteiro Rocha, n99

За продажба - Cod. 38413

  • Типология: Къща
  • Област: 420 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 4

4 спални вила с 4 фасади с 4 етажа (сутерен, първи и втори) с фантастичен открит басейн, градина, фитнес зала с 60м2, СПА център, сауна, турска и джакузи, кино и мултимедийна зала, детска площадка.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ Поставено в жилищна зона на превъзходство и тишина на вили в зона Валонго, на 5 минути от магистралата и центъра на града

Разполага с подово отопление в цялата къща, Климатик във всички поделения, Домотехника, Аларма, Външно покритие в Capoto (корк), Система за видеонаблюдение вътре и извън къщата, двойни рамки (в алуминиево термично прекъсване и двоен стъклопакет) , Панели с водна дупка, слънчева и вятърна енергия за самостоятелно потребление с минимални разходи за електроенергия и вода, Външно и вътрешно осветление в светодиоди, централно вакуумно, входна врата с висока степен на сигурност Dierre, UV филми на прозорци, вградени гардероби, електрически щори , плувен басейн с електрическо покритие и термопомпа за подгряване на вода.

Гараж за 3 коли, Casa das Maquinas, 6 бани (2 апартамента). Извън пространството, където можете да поставите няколко коли.

Големи тераси и Retreat с панорамна гледка (66м2) над всички Valongo, големи балкони в цялата къща, напълно оборудвана кухня и обзаведени, складово помещение за съхранение.

Категория енергия A +

Качествена сграда за тези, които предпочитат комфорт и лукс, Вила за мечти!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB