За продажба Къща, Serpa, Beja, Португалия, Mina da Orada

За продажба - Cod. 30450

  • Типология: Къща
  • Област: 50 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 2

Old добив къща частично възстановен, с площ от 50 квадратни метра, в малкото селце на Мина d'Orada, трансформиран в T2.
Къщата включва в приземния етаж - с плочки настилка типичния Alentejano му - малък, но уютен хол с добра камина, частично обзаведен; малка интериора в стаята с индивидуален легло; стая с баня напълно оборудвана и малка кухня с готварска печка, прахосмукачка, хладилник, освен термо-акумулатор. На горния етаж има по-голяма стая напълно обзаведен. Също така, той е оборудван с две нови климатици.
Къщата разполага с електричество и водоснабдяване се извършва от външен резервоар намира и подходящо оборудвано. Тъй като къщата не е била заета в последните няколко години, тя се нуждае от боядисване.
Нещо повече, тя се намира в много тих и красив район, само на 2 км от река Гуадиана и на 11 км от големия изкуствен лагуната на Alqueva, обединяваща спокойствието на дълбоко Alentejo и близостта на градове като Моура, Серпа (Menos де 15 км) и Бежа (45 км). Той се намира в близост до старите рудници (7 минути пеша), където можете приключение и се потопите в старите потопени галерии, разбира се, с необходимите дължимото внимание.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB