За продажба Земеделска земя, Odemira, Beja, Португалия, Estrada Nacional 1124, Costa Alentejana, Alentejo, Costa Vicentina - Portugal

За продажба - Cod. 43369

  • Типология: Земеделска земя
  • Област: 74340 m²
  • Номер на стая: 0
  • Етаж: 0

„Уникална възможност: Изключителен имот на брега на Алентехо 74 хектара“

Това е имот от 74 339 хектара, който се отличава с привилегированото си местоположение на брега на Алентехо, в Сао Теотонио, в района на Беха, интегриран в регион, известен с естествената си красота, земеделски и животновъден потенциал и отлична близост до морето .

Имотът включва разрушена селска къща с потенциал за реконструкция до 200m². Тази характеристика предлага уникална възможност за разработване на единствен по рода си проект.

Земята, предимно равна, е идеална за земеделие и животновъдство, обичайни практики в съседните имоти, експоненциално увеличаващи пазарната си стойност. Имотът включва и обширна гориста площ (44 хектара) с големи каменни борове, засадени преди около 30 години от собствениците, в отлично вегетативно състояние и пълно производство, както и естествени пасища и малък парцел с евкалипт.

Регионът се отличава с умерен климат с горещо и сухо лято, което благоприятства развитието на земеделието. Освен това, с площ за напояване от 18,46 хектара и други 13,30 хектара, предназначени за различни култури, имението предлага плодородна почва за разнообразни и устойчиви земеделски и животновъдни проекти.

Местоположението му е стратегическо: само на 3 км от Cabo Sardão и вмъкнато в югозападния природен парк Alentejo и Vicentine Coast, добавяйки екологична и живописна стойност към инвестицията. Този имот е удобно близо до плажовете на крайбрежието Алентехо, включително плаж Кавалейро само на 4 км, плаж Алмограве на 11 км, Замбужейра до Мар на 9 км и Вила Нова де Мил Фонтес на 20 км.

Този имот представлява уникална инвестиционна възможност в един от най-търсените региони на Португалия, като се има предвид отличната му близост до морето (Атлантическия океан) и значителния му потенциал за възвръщаемост.

Свържете се с нас чрез съобщение за повече информация.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB