За продажба Къща, Tomar, Santarém, Португалия, Estrada do Barreiro Nº 3-A

За продажба - Cod. 32668

  • Типология: Къща
  • Област: 647 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 2

Къща за продажба в Томар и Санта Мария дос Олива, Томар с 1369 м2 земя, в най-доброто местоположение на града и с 647 м2 жилищна площ.

Къща с 3 етажа, състояща се от пет спални (един апартамент, а останалите с гардероб), две стаи са едно общо помещение (с камина), пет бани, офис / библиотека, оборудвано перално помещение, кухня, килер и коридор С гардероби. Има таванско помещение, централно отопление в къщата, газ със собствено подземно складово помещение, централен вход, двоен стъклопакет, климатик в хола, кухня и три спални, голяма хидромасажна вана, фитнес зала, електрически щори и висока скорост интернет (влакна). Вилата разполага с голям двор с градини с площ от 1150 квадратни метра, големи балкони отпред и отзад, с безпрепятствена гледка към града, басейни и замък Тамплиер. Навън има барбекю, фурна, частично покрита тераса, с трапезария и свързана с циркулацията на керамичен под. Също така има сутерен с окачени тавани и вградени светлини, машинно отделение, бойлер Roca, маса за билярд, тенис на маса, маса за футбол, бар, съраунд звук за филми и над 250 квадратни метра за парти, с баня, гараж В сутерена, втора кухня (частично оборудвана) и килер. Също така има хранилище в мазето. Имот с отлични площи, в отлично състояние, с добри гледки и напълно ограден. Има слънчеви панели за отопление и други за производство на електроенергия на покрива (с договор и доходност за още 15 години). Той разполага и с градина с автоматично напояване и няколко дървета, някои с плодове. Автоматични порти и алармена система в къщата. Отлично местоположение, в най-доброто място на град Томар, точно пред закритите и отопляеми общински басейни, тенис кортове, училища, супермаркети и болница. Лесен достъп до A13 (север / юг) и IC9 (Назаре). Това е като да живееш в провинцията, в града, където можеш да ходиш навсякъде. Много тиха зона.
Имот разположен на 60 минути от Лисабон, 90 от Порто, 60 от Назаре, 20 от Фатима, 20 от Дорнес и Лаго Азул.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB