За продажба Четиристаен, Caminha, Viana do Castelo-PT, Португалия, Âncora, Caminha, Viana do Castelo

За продажба - Cod. 30307

  • Типология: Четиристаен
  • Област: 10000 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 2

най-добре пазената тайна на Португалия

Minho е най-зеленият и най-традиционната област на Португалия, а също и най-добре пазената тайна в страната. Той е предпочитан от известни личности, които търсят тишина и спокойствие (Кристиано Роналдо, Жозе Моуриньо, и т.н.). Със своите имения превръщат в интелигентни легло и закуска хотели, това е идеалното място за почивка и да се изравнят на вашия четене.

Също така е дом на някои от най-важните градове в Португалия:

Гимараеш, първата столица на Португалия и родно място на Dom Afonso Henriques, първият крал на Португалия има приказен замък с централна цитадела намерите на висок мост;
Брага е бил религиозен столицата на страната още от римско време;
Портът за море на Виана до Кастело условие корабите и морските лица за открития и е пълен с разкошни къщи в Manueline (стил на португалската архитектура с помощта на морски теми на 16-ти век), ренесансови и барокови стилове, построени с богатството на търговията от колониите ;
Понте де Лима е на идеално запазен средновековен село на белите къщи, украсени с Manueline система от въжета и лъжи от реката калибрира от стар римски мост;
национален парк Peneda-Gerês е 700 кв км от див, драматични пейзажи, дом на редки вълци и златни орли.

Елитни имоти

Това е типичен Миньо имот с площ от 10.000 кв.м., с 4 спални. Извън ще намерите плувния басейн и барбекю зона, оборудвана с градински мебели.

Този имот се намира в Âncora, Caminha, на няколко километра от Виана до Кастело и само на 1 час от международното летище Франциско Са Карнейро в Порто (OPO), в много тихо и спокойно място, където можете да се насладите на пряк контакт с природата.

През последните години, Caminha се превърна в един от най-търсените села през лятото, не само за белите пясъчни плажове и дюни, които му придават неповторима красота, но и със своите отлични инфраструктури, които гарантират комфорт на туристите. Добра достъпност и богатството на естествената си наследство, монументален и исторически, прави тази дестинация идеално място за инвестиции.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB