За продажба Четиристаен, Aldeia do Bispo, Castelo Branco, Португалия, Largo Espirito Santo

За продажба - Cod. 42121

  • Типология: Четиристаен
  • Област: 148 m²
  • Номер на стая: 11
  • Етаж: 2

Вила с 4 спални с 148 м2, в типично село в централна Португалия, където можете да се насладите на спокойствие, природа и красиви пейзажи, на 5 минути от Penamacor и на 30 от Castelo Branco, Covilhã и Испания. Построен през 1971 г. на централния площад на града, напълно реновиран през 2022 г., с всички услуги (аптека, медицински център, пекарна, супермаркет, местен пазар, кафенета, общински басейни, автобусна спирка, училище, детска площадка и др.). Къщата е разпределена както следва: Приземен етаж с кухня и всекидневна в открито пространство (35м2). Кухня с керамична мозайка, имитираща дърво и плаващ под в помещението. PVC врати със стъклопакет, матиран и осцилобатентен. Кухня оборудвана с котлони, фурна, аспиратор, бойлер и пералня. Сервизна баня (3.16м2) с вграден дрешник.
По стълби от мраморен камък се стига до 1-ви етаж, състоящ се от две спални, спалня с 3 PVC дограма с двоен и накланящ се стъклопакет, комарник, плаващи подове, с вграден гардероб (18,23 м2) и спалня/дрешник с вграден гардероб (9.05м2), с прозорец към основната спалня, за светлина и въздух. Дрешникът е напълно обзаведен. Пълна баня с душ и дрешник (4,50 м2). В края на коридора има килер.
Чрез дървени стълби достигаме до 2-ри етаж с плаващ под, където има 2 спални, 1 с прозорец (10.12m2) и друга вътрешна (10.12m2), позволяваща навлизането на светлина и въздух. Голяма всекидневна с 2 прозореца, комарник и френска врата, която дава достъп до слънчева тераса към главния площад (20м2), където има много места за паркиране, детска площадка и открит фитнес. Въпреки това вилата разполага с паркомясто пред вратата за по-удобен достъп. Една от спалните има достъп до таванското помещение с високи тавани, където можете да обособите една или повече стаи или тераса. Санитария свързана с мрежа и оптично влакно. PVC дограмата с двоен стъклопакет прави къщата прохладна през лятото и топла през зимата. Тази къща също е идеална за местно настаняване или дори хостел, тъй като има самостоятелен вход през кухнята. При дългосрочен лизинг ще имате възвръщаемост от приблизително 6% на година.
Наоколо има няколко исторически села, включително най-португалското село в Португалия: Монсанто, на 15 минути, където къщите са построени в скалите. Можете да се забавлявате на плажа на река Serra da Malcata, да посетите музеи, да учите в университети и много други.
Елате и вижте следващия си дом!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB