За продажба Ферма, Montargil, Ponte de Sor, Португалия, Cansado

За продажба - Cod. 29601

  • Типология: Ферма
  • Област: 200000 m²
  • Номер на стая: 7
  • Етаж: 1

Отличен имот, Quinta Da Saudade, с площ от 20 хектара, разположен на територията на община Понте де SOR, прилежащи на язовира на Montargil която ви позволява да се насладите на частен плаж и водни спортове.
Тази ферма е разположена: вила с 3 спални с 2 хола, тоалетна, кухня и ден, като на площ от 95 кв.м; както и домашно приготвена с две спални апартамент с площ от 36 m 2. Също така има множество приложения, гаражи, напълно оборудван басейн, градина пространства, места за отдих, резервоар и артезиански отвор. Тя се нуждае от някои дребни ремонти и боядисване. Общо покрита площ от около 300 м 2.
В имота има ток, вода от обществената мрежа, водоизточници и входа асфалт.
В цялата тази необятност, на 20 хектара, той има земеделска площ с монтиран за производство на Корк, маслинови дръвчета, борова гора, овощни дървета и обработваема земя.
Целият имот се пресича от река, която се влива в язовир, където Wicker изобилства, което ви позволява да имате няколко язовира на вода.
Много тихо и спокойно място с отлична природа и голям потенциал за жилища и ферма, или инвестиции в местната настаняване туристическа зона, позволява буйни качество на живот с всички необятността на вода.
Елате и се учудвам.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB