За продажба Тристаен, Caniço, Madeira, Португалия, Estrada dos Moinhos, 97

За продажба - Cod. 43286

  • Типология: Тристаен
  • Област: 890 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 3

Тази вила, разположена в Канисо, предлага спокоен и комфортен живот. С 3 спални и 2 офиса на тавана, който може да се трансформира в T1, това е идеалната къща за семейство или двойка, които искат да живеят в мир и уединение. Къщата е заобиколена от зелени площи и овощни дървета, където можете да се насладите на сенчесто и прохладно открито пространство през горещите дни. Освен това имотът разполага със зона за барбекю и плувен басейн, където можете да се насладите на моменти с приятели и семейство, докато се наслаждавате на невероятната гледка към морето.

Тази открита гледка към морето наистина е една от силните страни на тази къща. Можете да се наслаждавате на зашеметяваща гледка не само към океана, но и към залеза всеки ден от балкона на стаята си. Освен това отличното излагане на слънце ви позволява да се възползвате максимално от естествената светлина през целия ден, поддържайки къщата приветлива и комфортна.

Уединението е важна характеристика на тази къща. С частна градина и плувен басейн можете да се насладите на спокойна и тиха среда, без да бъдете обезпокоявани от външен шум. Освен това къщата е с привилегировано местоположение в тих и жилищен район, идеален за живеене в тишина и спокойствие.

Накратко, тази вила в Канисо е идеалният избор за тези, които търсят уединение, спокойствие и невероятна гледка към морето. Със зелени площи, плувен басейн, барбекю, отлично излагане на слънце и приветливи пространства, ще се насладите на уникално качество на живот в тази вила, разположена в Assomada, Caniço.

Не пропускайте тази възможност да живеете на невероятно място.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB