За продажба Склад, alenquer, Lisboa, Португалия, armazens no carregado, lisboa, portugal

За продажба - Cod. 30186

  • Типология: Склад
  • Област: 2756 m²
  • Номер на стая: 2 armazéns
  • Етаж: 2 pisos

Сградата, се намира в промишлената зона на Роден, североизток, на около 40 км от Лисабон, основен пресичане възел от главните пътища, които пресичат страната. Това място е най-важната стойност по отношение на достъпността на всяка част на Португалия.

Това е сграда, състояща се от хоризонтална имот с две определени складове; от склад 1 склад и 2, парцел, който е с площ от 2756,50 m2.
СКЛАД 1 сграда (част A) има строителна площ от 694,40 m2. Тя е побратимен с друга сграда (склад 2) от същото естество. Той разполага с тераса на юг с 204 m2, където са направени пешеходец и автомобил достъп до сградата, все още има от вътрешната страна друга тераса на 246.40 m2, с пешеходен и автомобилен достъп от склада, и без достъп до обществените пътища. Главната фасада на улицата има 2 паркоместа и улица tardoz има 3 маркирани места за паркиране. Районът на строителството е 1,144.80 m2.

Вътре в сградата е направен от зоната за съхранение в отворен sapce с двойна височина и офис площ, която се простира на два етажа, а площта на офис наскоро преминали експанзия в около 50% от оригиналния размер. Достъпът до пешеходната е чрез основната фасада, директно на приземния етаж на офис площи. Площта на склада има и кей на главната фасада на товарене и разтоварване, наклонена, достъп до склада. Също tardoz нямат достъп до улицата през ролетна щора.

Сградата, наречена от СКЛАД 2 (част Б), има 609,70 m2 площ на разполагане, се побратимен с друга сграда (склад 1) от същото естество. Той разполага с тераса, която обгражда сградата, с изключение на запад, с 1002,0 m2. Това пространство разполага с 18 места, отбелязани паркинг. строителство площ Edificio е 1,611.70 m2.

Продажба на сграда с Договор за наем за 25 години.

Наемателят (наемател): Limited Company филм, видео и наличност, SA (производство, издателска дейност, маркетинг, внос, дистрибуция на филми, видео, CD-та и DVD-та, както и други медии, както и упражняване на телевизионна дейност, включително издаване на услуга телевизионни програми).

Бизнес Sustainability
По отношение на настоящата структура в португалския пазар, фирмата на наемателя в момента е маркетинг три канала, TV Hot, Hot Hot Табу и причинени от човека.
Структурата на операционната е всичко, монтирани на сгради (складове) на Loaded, които сочат с всички оператори (Мео, В, Vodafone, Cabovisão), така че задължително трябва да останат в тези съоръжения, защото промяната на тази инфраструктура се усложнява от изисквания и участието на тези оператори и е изключително скъп.
процент на доходност от 8%
Продажна цена ....... € 1,650,000.00

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB