За продажба По-голям от петстаен, Salvado do Monte, Amarante, Португалия, Salvador do Monte

За продажба - Cod. 28528

  • Типология: По-голям от петстаен
  • Област: 12000 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 2

Farm Locaia, Салвадор направя Monte, Amarante
Farm, състояща се от къща с 620 m2 брутна площ и около 120.000 m2 на земеделска и горска земя (60/40).
То се намира в община Амаранте, 70 Км / 45мин от центъра на Порто, свързващ А4 (Port-Vila Real) и няколко 30-та минута от винар център на областта Дуро Достъпът е направена от Amarante-Този изход на, получаване на пето до 3.5 километра този възел, по пътя, който свързва Centro Historico на Амаранте мястото на Салвадор направя Monte.
Вилата е построена през 1998/99 в традиционен португалски стил, в тиха среда, с градина, басейн, гараж за 2 коли, оранжерия и други съоръжения. Той се намира в горната част на имота, който се развива в една долина с изложение юг / запад, над река Овце и фронтален изглед към планината Aboboreira и Marão.
След като е построен за голямо семейство, може да се превърне в единица с цел туристическа превъзходството на по Амаранте, рамкирани в района Baixo Tâmega, е дестинация, която привлича и изчиства сетивата на тези, които посещават, да се позиционира като един истински кръстопът между история, култура и природа.
Вилата се развива на 2 етажа, като описателни растения и площи, прикрепени.
Вграден в гранит на региона, с всички външни дървени рамки, боядисани afizélia, двоен стъклопакет, монтирани в традиционната система на португалски дърводелство. Интериорният дограмата е в дъб Миньо, кола маска. Плочките, използвани в бани са "Вдовицата Ламего" и санитарен фаянс и италиански кранове.
вход етаж с антре, дневна с камина, трапезария, библиотека с камина, два апартамента, и по стълбите към долния етаж са старата Рига паркет, macheada в табла с около 5mts дълго, полирани и се поставя върху изолационен коркови гранули.
Регионална кухня с печка и печка на дърва, балкон / веранда и стълбите на услуги, има теракот, изпечени на слънце, типични за Marão.
На долния етаж има спалня с дъбов паркет бухалка. Залата, с печка на дърва, чугун, и залата за игра са плочки Marão, Подът на зоната на обслужване и съхранение е в сезал килим.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB