За продажба Къща, Leiria, Leiria, Португалия, Monte Real

За продажба - Cod. 25403

  • Типология: Къща
  • Област: 245 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 1

4 спалня линк-самостоятелна къща, състояща се от партерен етаж и таванско помещение, градина и двор с барбекю. Приземният етаж се състои от: антре, просторна дневна, кухня / трапезария, вътрешна зала, две бани едната с душ кабина, а другата с вана, 3 спални с гардероби и един апартамент (спалня с вградени гардероби и баня с душ) , Таванското помещение се състои от: голямо общо помещение, спалня, санитарен възел и склад. Спалните и тавана са с паркет, а останалата част са керамични плочки. Вилата е оборудвана с някои уреди в кухнята (фурна, котлони и абсорбатор), климатик и аларма. Монтаж на парно отопление и слънчеви панели се получава. Холът е подготвен за монтаж на печка / камина. Има гараж с достъп до павиран двор с веранда с барбекю и фурна за хляб. Имотът е ограден зид, има автоматични врати, градина с автоматично поливане, овощни дръвчета и сонда. Покрита площ около 245 кв. М. Енергийна класификация: B-.
Имотът е в добро състояние и е готов да се заеме. Той е разположен в близост до Monte Real малък град, на тихо и спокойно място, с добра излагане на слънце, красиви гледки и добър достъп. Плажът се намира на около 12 километра и Лейрия на около 15км. Има достъп до магистрала A17 на около 4 км. В Monte Real няколко услуги като магазини, кафенета и ресторанти, пазар, здравни центрове, аптеки, хотели и т.н.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB