За продажба Къща, Cascais, Lisboa, Португалия, Rua de Santana nº 1640, house 1

За продажба - Cod. 37226

  • Типология: Къща
  • Област: 337 m²
  • Номер на стая: 10
  • Етаж: 3

Вила разположена в луксозна жилищна кооперация с площ 7380 квадратни метра, много тиха, хубава и много добре разположена.
Вилата разполага с оградена и самостоятелна градина от 142 квадратни метра, директен достъп до фантастичните плувни басейни, единият за деца и другият за възрастни. Къщата се състои от три етажа с добри помещения: сутерен, партер и 1 етаж. Разполага с три апартамента, офис, хол с камина, трапезария, кухня, зала за игри, четири бани, две складови помещения, перално помещение и частен гараж за две коли. В общинския гараж има трето частно място.
Кондоминиумът разполага с общо 14 вили, домашна поддръжка / партита в района на басейните, обществени бани на етажната собственост, водни дупки и места за отдих или озеленени градини.
Намира се в непосредствена близост до плажа Гуинчо, голф игрищата Quinta da Marinha и центъра на Кашкайш. Той се намира в една от най-добрите райони на Кашкайш, Birre, с лесен достъп до Лисабон и Синтра.
Пълна ремонтна работа в текущата кондоминиум.
От 2012 г. наемам вилата си по време на ваканциите си през лятото на лица на сайта Arbitrel.fr под номер 1020084a с отлични коментари. Можете да ги видите, ако искате.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB