За продажба Къща, alenquer, Lisboa, Португалия, Alenquer-Carnota

За продажба - Cod. 31364

  • Типология: Къща
  • Област: 4176 m²
  • Номер на стая: +6
  • Етаж: 2

Великолепната и очарователна вила в Alenquer, в близост до главните пътни артерии на страната (A8, А2, A15) 30 мин. от Лисабон. Този отличен имот има великолепна гледка към планините на Montejunto и известния земеделски земи Запад. Вилата се състои от два етажа, строителство и довършителни работи са с високо качество, е много добре запазена и неговата архитектура е от класическия тип, всички вътрешно пространство е доста голям. Външният района идеално подхожда на къщата. На долния етаж е независима последния етаж и помощ на семейството на личния живот, тя се състои от спалня 1, 1 стая с кухненски бокс и камина. На този етаж все още имаме гараж за 4 коли и машинното отделение.
Последният етаж е приземен етаж на северната страна и се състои от 2 апартамента, 2 единични стаи, 1 баня, 1 офис, 1 хол. 1 трапезария, 1 кухня и 1 тоалетна за гости. Вилата разполага с климатик във всяка стая, бойлер, битово горещо водоснабдяване чрез слънчеви панели и алармена система.
Имотът разполага с пищна пространство около, което е с басейн и барбекю зона. Това безспорно е уникален и специален имот от размерите, които имате (открит и закрит), както и за своя чар е идеалният имот за тези, които търсят да живеят на място, където естествената красота на планината и полето на царуването, и където сложи великолепни залези предлага своеобразна светлина за това пространство, може да се каже, че тук живее в провинцията, но в непосредствена близост до града.
Къща, която ни предлага истински комфорт, както е посочено от британския писател на Джейн Остин, "Няма нищо подобно на престоя си в дом за истински комфорт." Това е до вас, за да го посетите и да го направи ваш.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB