За продажба Вила, Arganil, Coimbra, Португалия, Cepos e Teixeira

За продажба - Cod. 40999

  • Типология: Вила
  • Област: 300 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 3

Вековна вила в близост до селата шисти.

Идеален за инвестиционни проекти или ваканционен дом

Разположена на централния селски площад, тази вила с история има 5 спални, 2 дневни, 1 кухня, 1 баня и гараж / изба със собствен фонтан. Поради разположението си на три етажа, той също така разполага с две големи тераси и околната земя.

Вилата се намира в Relvas, се намира в североизточния край на Съвета Arganil, в непосредствена близост до границата с Pampilhosa да Сера, в южното подножие на Сера Acor, в непосредствена близост и интегрирана в долината Ceira, който пресича тази област, с рибейра да Тейшейра и митичното „Кабесо да Мата“.

Всичко това дава околния пейзаж рядка красота, която заслепява всеки, особено на тези, които го посещават, и които могат също така да се насладите на близостта на трасето на шисти села, с великолепния пейзаж на гората на Margaraça и Фрага га Пена, както и най-разнообразните зони за отдих и речните плажове в региона, а именно Côja, Piodão, Secarias, Pomares, Foz DÉgua, Sarzedo, Agroal, Benfeita, Casal Novo, Barril de Alva, Cepos, Folques и др.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB