За продажба Строителен терен, Obidos, Leiria, Португалия, Óbidos

За продажба - Cod. 32753

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 81510 m²
  • Номер на стая: 70
  • Етаж: 2

Private Condo-Style Resort за здравния, уелнес и медицински туризъм на възрастните хора, разположен в западния регион Португалия - Silver Coast - на 3 км от средновековния град Обидос и на същото разстояние от магистрала А8 до Лисабон.
Този проект е напълно одобрен и лицензиран от местните власти (Архитектура, Инженеринг, Охрана и озеленяване), 45 мин. Северно от столицата на Португалия (75 км), Лисабон, покриваща 13 581 м2 строителна площ.
Проектът предлага 70 апартамента, всички с тераси с южно изложение, SPA и Beauty Center (лечебни процедури и холистични терапии), Aquatic Center (с вътрешен и външен басейн за водни упражнения, групови класове и процедури), Медицински център (Превантивна диагностика и Медицински програми като като преглед, преглед на сърдечно-съдови заболявания, програми за възстановяване на диабет, превенция на остеопорозата и оценка на плътността на костите, програма за управление на стреса, програма за отстраняване на загуба на тегло и т.н.), аудитория, фитнес център, медитация и палуба, и Whirlpools, сграда за хобита и работилници, ресторант и бар, козметичен салон, библиотека и зала за игри.

Имотът има обща площ от 8,2 хектара (81,510 квадратни метра) с 25,000 кв. М. Градини, пешеходни пътеки и озеленяване планирани. Разположен е в прекрасна географска зона сред плаж, лагуна, 7 голф игрища, горещи извори и много спортни и културни дейности. Най-близкият град от района Caldas da Rainha е отдалечен на 5 километра и е термичен град. Налична площ за органично отглеждана зеленчукова градина и овощна градина: 30 000 квадратни метра. Водопровод и електричество вече са на площадката.
Важно е да споменем, че плановете и оригиналната концепция / дизайн могат да бъдат променени. Също така е осъществимо изменение на проекта в Health & Wellness Boutique Resort, ориентирано към медицинска профилактика и луксозно отстъпление.
Това е инвестиционна възможност със синергия между секторите "Уелнес, гостоприемство и медицински туризъм". Като такава, тя има потенциала да извлече щедри европейски и португалски туризъм и субсидии, свързани с промишлеността, като по този начин увеличи жизнеспособността си.
Отлична цена и възможност за незабавно стартиране на строителството.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB