За продажба Къща, Sintra, Lisboa, Португалия, Prolongamento à Praceta do Sapo, Casa Serra - Morelinho

За продажба - Cod. 36906

  • Типология: Къща
  • Област: 446 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 2

Жилища за продажба в Morelinho, заобиколени от природата, разположени в земя от 4,480 квадратни метра, с невероятна гледка към планините, дворците и село Синтра.
Вилата с конструкция от 396 квадратни метра, с основните си фасади изложени на изток, на юг и на запад, се радва на отлично излагане на слънце през целия ден, създавайки голяма светлина във всички отделения, давайки усещането, макар и да ни познава в вътрешността му, независимо дали е на тротоара, в градината или дори в планините, което е само малко по-далеч.
Неговата солидна конструкция и използването на висококачествени материали за топло и звукоизолация, а именно външните стени, прозорци и плочи позволяват приятна обстановка в къщата, която се състои от големи зали, коридори, зала / трапезария, кухня и спални, с вградени гардероби или килер, пет бани, едната от които е социална, пералня, стая за гладене и разпределение, които са разделени на два етажа на стаята и голям балкон общ за двете стаи на пода превъзходно, където гледката към селото и планината Синтра е още по-привлекателна.
В допълнение към този комплект има пристройка с 50 м2, с течаща вода, баня и три прозореца, с естетика и качество на строителството, които са в съответствие с основната сграда, предназначени за работилница / склад, но които могат да бъдат адаптирани за жилищно настаняване.
Той също така притежава собственост на градинска площ и биологична зеленчукова градина, която включва разнообразни овощни дървета и грозде, присадени на трапезно грозде.

Други характеристики: слънчева система с 2 панела и 300 литров резервоар за отопление на вода; централно аспирационно оборудване; рекуператор на топлина; електрически щори; артезианска дупка ".

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB