За продажба Къща, Mafra, Lisboa, Португалия, Rua Principals s15, 15

За продажба - Cod. 38179

  • Типология: Къща
  • Област: 240 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 2

Къща с 2 етажа, първи етаж с хол, полу-оборудвана кухня с килер, 1 спалня, офис и баня с душ и вана, 1 етаж с 2 спални с тераса и баня с душ и вана. Гараж и оранжерия.
Не искам да бъда свързан с агенти по недвижими имоти. (Още) актуализира преди 2 дни от www.portae.com Апартамент за продажба с 3 спални, 2 бани, 1 тоалетна, 1 тоалетна, 1 тоалетна, 1 тоалетна, 1 тоалетна, 1 тоалетна, Azueira, община Mafra. В апартамента има стая с площ 11м2 и още 12м2 с гардероб. Баня с сервиз от 7м2, с мебели с огледало, Тека, ъглова вана и полибан, мраморен под. Входно антре и зала с витражи, за достъп до стая 36м2, с мраморна маса с овална плот и мраморен рафт. Тека кухня и килер с площ от 24м2, с мраморна скала, оборудвана с фурна, микровълнова печка, плоча, нагревател и вградена пералня. На първия етаж 8м2 подпора за баня с мраморна поставка с огледало, душ кабина и вана с джакузи, стая с балкон и гардероб с 24м2 и друга с балкон и килер с 15м2. Видео-портиер, прозорци с алуминиева дограма с двоен стъклопакет.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB