За продажба Къща, Calheta, Madeira, Португалия, Caminho Lombo da Estrela Nr 77

За продажба - Cod. 36916

  • Типология: Къща
  • Област: 200 m²
  • Номер на стая: 10
  • Етаж: 2

Една съществена и много подобрена къща в тихото село Estrela de Calheta. Близостта до плажовете на Калета и яхтеното пристанище е силно търсена и тази възможност се дължи на здравословното състояние на собственика. Основната къща разполага с 3 двойни спални, 2 от които разполагат с обзаведена мебелировка, рецепция. основна зала, трапезария и напълно оборудвана кухня. Има 1 баня с душ, тоалетна и пиедестал. Повечето жилищни помещения имат нови подове от твърда дървесина, а стълбите са дъбови. Енергийният сертификат е "D", а топлата вода за къщата се доставя чрез слънчев панел с капацитет от 150 литра. Това е инсталирано през 2018 г.


Заедно с основната къща е "Palheiro", който е преустроен в 1-стаен апартамент с 1-ви етаж, всекидневна с трапезария и оборудвана кухня. На долното ниво е спалня с двойно легло и самостоятелна душ кабина. Топлата вода за тази сграда се осигурява от 150-литрова термопомпа, инсталирана през 2018 г. На плоския покрив има слънчева тераса с голям чадър и зашеметяваща гледка към Павел де Сера и Атлантически океан Това е в полза на местното настаняване и понастоящем е на разположение на туристите, създавайки значителен поток от доходи.

Зад двата имота са разположени 2 нива на градината за плодове и зеленчуци, но има място за басейн. а под основната къща има мазе, което може лесно да се превърне в душ / съблекалня


Всички имоти се предлагат Freehold

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB