За продажба Къща в стопанство, Peniche, Peniche, Португалия, 2525-348 Atouguia da Baleia

За продажба - Cod. 30487

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 1200 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 1

Имотът за продажба е синя зона. Жълтата зона е да се търгува имот заедно с имота за продажба.
Направи си предложение (посочете цената, тя предлага да плати) собственик.
Както се вижда на картата, се намира в провинцията на няколко крачки от езерото Сао Домингос, заобикалящата на много плажове със спокойни и звуци на птици. В близост до града на Пениче и селото Обидос, 95 км от летището.
Имотът е с електрическа светлина лекотата на достъп до водоснабдяване, особено в областта, показана в жълто, или друго временно решение.
Красива сграда имот от 60-те години на ХХ век, в близост до езерото на място, което е слънчево през цялата година (2 минути пеша от четене на брега на езерото), където можете да отидете на кану, риболов, разходка с лодка и други водни спортове.
Тя е с панорамна гледка към селата около, който от над мястото на хълм не могат да бъдат блокирани, а защото неговите околности е отглеждане и също биологично отглеждане.
Къщата разполага с добър план етаж и твърди, сухи строителни материали (камъни); тъй като тя е построена в края на 1960, вече, с баня, обновяването ще бъде разумно. Къщата разполага с пещ на дърва дома, включително кухнята, когато тя е построена през 60-те години. Той разполага с преоразмерени изба с няколко стъклени плочки, които пропускат слънчевата светлина в стратегически подбрани места. Тя също така включва горна Anex площ в мазето на размерите, която е съставена като конюшните и хамбар. Също така с няколко стъклени плочки, които пропускат слънчевата светлина в стратегически подбрани места.
Сделката едновременно с площ до жълт, с около 1000 квадратни метра, (същия собственик да продаде), ще бъде идеален за бизнес за селски туризъм, комплекс за благосъстоянието на възрастните граждани, доставчици на семинар, който отлично. Внедряването и използването на бунгала, може да бъде един чудесен начин да се възстанови бързо от всеки инвестиционен, дори подкрепата за дейности за къпане съществуват близките плажове, или свързани с тях събития.
Wonderful туризъм район, тихо и спокойно място. Може да направи колоездене, конна езда. Културни оферти в близките села: музика, летни фестивали. Световно първенство сърф, сърф училища. Достъпни в рамките на 5 до 7 минути с кола: Baleal плаж, плажни Lagido, Supertubos, както и много други плажове. В рамките на 10 минути от средновековното село Обидос.
Локацията на този имот е един от най-красивите в региона, и плаж Baleal е най-красивата португалски плажа (от писателя Раул Brandão). Благодарение на своите председатели климатични условия благоприятно местоположение и логистика отношение на това е по-често слънчево и топло с повече слънчеви дни годишно.
Накратко, Отдих и развлечения:
Плъзгайки, летящ модел самолети, ветроходство, риболов, които практикуват риболов в открито море, тенис, парапланеризъм, пешеходен туризъм, бране на охлюви, водни ски, летни фестивали в почти всички села и плажове наблизо, колоездене около езерото или по-дълги пътувания, отидете на плаж с колело.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB