За продажба Къща в стопанство, Évora, Évora, Португалия, Tourega - Condomínio Rural da Avessada

За продажба - Cod. 34387

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 270 m²
  • Номер на стая: 3 + 2
  • Етаж: 1
  • Състояние на сграда: Good
  • 28.00

Avessada Rural Condominium - Луксозна градска къща с 5 спални със съвременен архитектурен дизайн.

Имот, разположен в селски район, малко над 8 км от Евора и на около 1 час от Лисабон. Директните достъпи се насищат на около 100 метра от имота.

Панорамни изгледи от 360º с ярки и ясни ъгли, които водят до завладяващо обкръжение на сградата от природната обстановка, която го заобикаля. Каприз на природата мъдро се радваше на човека.

Висококачествено строителство, отличаващо се с висококачествено климатично оборудване, качество на керамичните материали, дърво, кухненско оборудване и висококачествен модерен санитарен фаянс.

Комфортът и природната обстановка бяха обмислени за детайла, постигайки пълна хармония между укрепеното и околните природни дадености, за да осигурят релаксиращи моменти в семейството.

Вилата, на партерния етаж, разполага с 3 спални, 1 апартамент с IS, стая за библиотека, голяма дневна, перално помещение, кухня, 2 спални, зони за циркулация и няколко атриума и перголи на открито.

Общата покрита площ възлиза на около 270 м2, но има няколко открити площи (построени) за поддържане на паркоместа или места за свободното време.

Площта на земята е 75000 м2 и е напълно оградена и снабдена с вода през кладенец и водна точка директно от язовир в близост.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Hall Templus
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB