За продажба Двустаен, Vilamoura, Quarteira, Португалия, Vilamoura

За продажба - Cod. 37122

  • Типология: Двустаен
  • Област: 129 m²
  • Номер на стая: 2
  • Състояние на сграда: New building

Ref.044-2018
Заобиколен от природата и притежаващ всички стоки и услуги, това ще бъде място, което ви позволява отличен начин на живот. Намира се в близост до западния вход на Vilamoura и с директен достъп до основните национални и регионални пътни артерии. В околностите му се намират известният Международен колеж на Виламура, Конна езда и Екологичен парк.
Фокусирайки се върху качеството на живот, тази кондоминиум съчетава благосъстоянието и качеството на живот, интегрирайки обществени места, организирани около клубна къща и търговска зона. Инфраструктурите са стратегически разположени, за да предложат на обитателите възможността да бъдат в контакт с природата. Този проект предлага истински местен опит, с цветове и дизайн, вдъхновени от корените на Алгарве и традиционната португалска архитектура. Къщите са напълно интегрирани в ландшафта и използват материали и функционални решения, адаптирани към климата. Старите сгради в района са запазени и взаимосвързани с новите конструкции, за да се създаде уникална атмосфера, която гарантира на всеки имот своята изключителност.
Vilamoura предлага градски и крайбрежен изтънчен вкус, интегриран в ландшафта и предлага широк спектър от начини на живот и възможности за отдих.
Посетете ни.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Sweetvillas
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB