За продажба Земеделска земя, Odemira, Beja, Португалия, Vale de Madeira

За продажба - Cod. 28104

  • Типология: Земеделска земя
  • Област: 98750 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 1

VALE DE MADEIRA
Спокойствието на природата, Огледалото на Simplicity, лукса на Serenity
Преди дванадесет години Рууд Tieman купил Monte дос Covões Вале де Мадейра, където до средата на 2008 г. той сподели тази красива долина с неговата любима Алма заедно с неговият верен куче Кели.
През това време разрухата, че е присъствал се трансформира в нов дом и на земята е бил оползотворен и постепенно повишена до една долина с голямо разнообразие от храсти и дървета сред които много овощни дръвчета.
Той също така е създаден различни отделни места до един се даде възможност да се насладите на спокойствието на мястото.
Силата на Вал де Мадейра се крие в самата долина поради изолираното местоположение дълбоко в гората, където ежедневно бучене на съвременния живот не се чува и замърсяването, където въздуха, както и електронно излъчване от предавателни пунктове са отсъства което прави възможно за Vale де Мадейра, за да създадете свой собствен медитативна поле мощност. Той се чувства като се прегърна с Майката Земя и чувство на изцеление ще се усети веднага. С други думи: от изолирания мястото има малко затруднения в енергията на природата, която е създала осезаемо силово поле.
В вечер тъмният усеща величието на космоса, докато гледаше към милионите звезди, които са толкова присъства и които могат да се наблюдават ясно от липсата на всякаква форма на светлинното замърсяване.
От 2008 Рууд прави използването на доброволци от различни Mondial уеб сайтове, за да му помогне да поддържат земята. Тези доброволци работят пет дни в седмицата в продължение на шест часа на ден, в замяна на подслон и храна. Доброволци идват от всички краища на света: Южна Америка, САЩ, Канада, Австралия, Близкия Изток, Русия и от много европейски страни. Дори и от самата Португалия.
Всички тези хора са помогнали да се направи Вал де Мадейра мястото, което е днес: уникално място, което ви кани да бъдете собствения си естествен и творчески човек, далеч от ежедневната тълпата.
За тези, които с желание за вътрешна тишина и единство Вал де Мадейра се чувства като у дома си.
Рууд тръгна пътя на живота му от собственика на долината до автентичния си себе си като пазител на долината. Любимата му куче Кели се радваше повече от единадесет красиви години, от раждането до смъртта, в толкова голямо доверие му земя.
Вал де Мадейра е място, което го прави един благодарен за такава красота.
Може да бъде от интерес: на разстояние от около двадесет километра ашрама на Шри Mooji, Monte Сахаджа, може да се намери.
Отличен имот с почти 10 хектара и вила с 3 спални напълно реновирана.
къща за гости за една двойка, каравана, за да посрещне гостите си с обилна и голям двор, различни овощни дървета и гори, резервоари за вода, енергийната независимост и съобщения чрез сателит, места за отдих и Направляван медитация, напълно безплатно на замърсяването и изолиран в средата на природата!
Идеално място за почивка и отдих, както и за духовните отстъпления, или дори къмпинг!
Solar панели управляеми автоматично и генератор дизелов че презарежда батериите, когато е необходимо!
Питейна вода дупка с хидравлична помпа и резервоар осигурява добро снабдяване на вили с добро налягане.
Там като сателитна система за телевизия и телекомуникации, много ефективен.
В основната къща:
1 зала
1 тоалетна
1 общ хол и трапезария с камина
1 Open кухня
1 апартамент с баня с вана
2 Спални
2 складови помещения
Голям проверени веранда с приказни панорамна гледка към долината и околните хълмове.
В близост до основната къща:
 A пране.
Къща за гости, за посетителите.
A Caravan с кухня и баня, също така и за посетителите.
Един естествен Pergola.
Места за колективно Духовно медитация и връзка с майката Земя и Вселената.
Голяма и прекрасен вход към имота под сенчесто аркада на дървета, която започва с приемането на хармонично Буда, ни отвежда чак до основната къща, където можем да открием фантастична гледка към долината.
От най-близкото село, Pereiro Гранде, докато Мадейра Valley Фермата е на около 3.5 km, че го правят с кола само за 10 минути.
Едва в края на там същество е, че ние осъзнаваме тази фантастична имане, скрито в природата и благосъстоянието, че този имот е в състояние да ни предоставят.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB